Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 02 december 2014, 20:46

Vragen na moord op Samir Jabli

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:08 uur

AMERSFOORT – Maandag 1 december 2014 rond 02.45 uur werd Samir Jabli (38) in een auto op de Hendrick de Keyserlaan in Amersfoort doodgeschoten. Het slachtoffer was een bekende van de politie.

Dood Samir Jabli
Meteen na de moord rond 03.00 uur wordt een zwarte BMW 5-serie Touring stationwagen zonder kentekenplaten brandend aangetroffen op de Abel Tasmanlaan in Baarn. De politie gaat ervan uit dat dit mogelijk de vluchtauto van de daders is.

 

Gestolen

De auto blijkt op 4 februari 2014 vanaf de Hilleniussingel ter hoogte van de Emmaschool in Rotterdam te zijn gestolen. De auto was toen voorzien van de kentekenplaten 62-XK-LP.

 

Motief
De politie hoort graag van mensen uit de omgeving van het slachtoffer wie of wat er achter de moord zit.

 

Vragen politie

  • Wie is er op maandag 1 december 2014 rond 02.30 uur getuige geweest van het doodschieten van Samir Jabli (38) in een auto op de Hendrick de Keyserlaan in Amersfoort?
  • Wie heeft de daders op hun vlucht gezien?
  • Wie is er rond 03.00 uur getuige geweest van het in brand steken van de BMW op de Abel Tasmanlaan in Baarn?
  • Wie heeft gezien hoe de daders daarna zijn verder gevlucht?
  • Wie is er op 4 februari 2014 getuige geweest van de diefstal van de BMW vanaf de Hilleniussingel ter hoogte van de Emmaschool in Rotterdam?
  • Wie weet waar die auto sindsdien is geweest of wie er in heeft gereden?
  • Wie heeft de vermoedelijk gebruikte BMW 5-serie met het kenteken 62-XK-LP voor, tijdens of na de schietpartij op of in de omgeving van de Hendrick de Keyserlaan in Amersfoort gezien? Het kan zijn dat er met een ander kenteken werd gereden of zelfs zonder kentekenplaten.
  • Wie heeft tussen 02.30 uur en 03.30 uur in Amersfoort, Baarn, op de snelwegen A1 of A28 of de Provinciale wegen N199 of N221 de BMW met of zonder kentekenplaten zien rijden?
  • Wie heeft er in de periode voor de moord rond de Hendrick de Keyserlaan in Amersfoort iets afwijkends gezien dat met de zaak te maken zou kunnen hebben?
  • Wie heeft er informatie over de achtergrond van de moord?

 

Reacties
– Politie Eenheid Midden-Nederland: 0800-6070 (gratis) – Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 (gratis)

 

Zie ook

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.