Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) vr 05 december 2014, 12:13

Vrouw bestolen van sieraden

Laatst bijgewerkt: zondag 13:08 uur

AMERSFOORT – Donderdagochtend 4 december is een 58-jarige vrouw uit Amerfoort bestolen van haar sieraden op de Dassenweg. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

 

Die ochtend werd het slachtoffer rond 11.40 uur op straat aangesproken door een vrouw die uit een zwarte personenauto stapte. Ze vroeg het slachtoffer de weg naar het ziekenhuis. Vervolgens werd de partner van het slachtoffer erbij geroepen door de inzittenden van de personenauto die uitstapte. Hij werd afgeleid door deze man. Het slachtoffer kreeg vervolgens sieraden omgehangen door de vrouw. Daarna reden de man en vrouw weg. Enige tijd later kwam het slachtoffer erachter dat ze was bestolen van onder meer een halsketting en armbanden.

 

Signalementen

De volgende signalementen zijn bekend van de man en vrouw. De vrouw heeft een lichtgetinte huid, is ongeveer 1.50 meter lang, heeft een slank postuur en droeg een zwarte broek en trui. Ze heeft stijl zwart haar dat bij elkaar was gebonden. Ze was mogelijk zwanger. De man is lichter getint dan de vrouw en is ongeveer 1.70- 1.80 meter lang. Hij heeft een normaal postuur en droeg een zwarte trui met een crèmekleurige balk op de borst. De politie is op zoek naar getuigen van het incident. Heeft u meer informatie, neemt u dan contact op via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.