Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 08 december 2014, 11:10

Politie zoekt getuigen van ongeval met oldtimer Leusden

Laatst bijgewerkt: zondag 13:08 uur

LEUSDEN – Zaterdagmiddag 15 november 2014 reed op de Moorsterweg in Leusden een Volvo Amazon tegen een boom. De inzittenden deden mee aan een rally voor klassieke auto’s. Ze raakten bij de botsing zwaargewond. De politie zoekt getuigen van het ongeluk.

 

Waarschijnlijk is de auto in een slip geraakt en raakte daardoor de boom. Andere deelnemers van de rally troffen de auto om de boom gevouwen aan en belden 112. De brandweer moest de twee inzittenden uit de auto bevrijden. De man en de vrouw zijn zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De man ligt nog altijd in coma en zijn toestand is zorgwekkend. De vrouw is inmiddels uit haar coma ontwaakt, maar kan nog niets zeggen over het ongeval. De politie wil graag weten hoe dit ongeluk kon gebeuren.

 

Vragen
Heeft u iets van het ongeluk gezien, waardoor de politie misschien achter de oorzaak kan komen? Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. U kunt uw tip ook met het formulier op deze pagina bij de politie melden.

 

Zie ook:

Video

https://www.youtube.com/watch?v=I10Z9CoSNv4

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.