Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) vr 12 december 2014, 10:24

Getuigen gezocht van aanrijding scooterrijder fietsster

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:08 uur

AMERSFOORT – Op de kruising Nederhorst – Schothorsterlaan ontstond op woensdag 10 december een aanrijding tussen een 17-jarige scooterrijder uit Amersfoort en een 61-jarige fietstster uit Hoogland. De politie zoekt getuigen.

 

Veel verkeer
Rond 08.00 uur ontstond op de kruising een aanrijding tussen beiden, waarbij de vrouw op de fiets hoofdletsel opliep. Zij is in kritieke toestand overgebracht naar het UMC. Ter plekke heeft de verkeersdienst van de politie sporenonderzoek gedaan en is de scooter in beslag genomen voor aanvullend onderzoek. Op de plek van de aanrijding was veel verkeer. De politie roept getuigen op van de aanrijding, die nog niet met de politie hebben gesproken en meer informatie hebben, om contact op te nemen met de politie in Amersfoort via tel. 0900-8844.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.