Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 16 december 2014, 12:32

Amersfoorters voelen zich veilig tijdens het uitgaan

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:08 uur

AMERSFOORT – Eind 2014 is een onderzoek gehouden onder het uitgaanspubliek in de Amersfoortse binnenstad. Deels gaat het om een herhaling van het onderzoek uit 2007.

 

In het algemeen voelen mensen zich veilig tijdens het uitgaan. Dat geldt zowel op straat als in de uitgaansgelegenheden zelf. Het veiligheidsgevoel is iets toegenomen ten opzichte van 2007. Tijdens het uitgaan dronken mensen gemiddeld 8,6 glazen of flesjes alcohol. Daarvan werden 2,2 glazen of flesjes genuttigd tijdens het indrinken (thuis of bij vrienden).

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.