Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 16 december 2014, 16:40

Scooter overval coffeeshop aangetroffen in schuur Orion

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:08 uur

AMERSFOORT – Op dinsdagmiddag 16 december heeft de politie een onderzoek uitgevoerd in een woning en een schuur op de Orion. Daarbij is een scooter aangetroffen die mogelijk is gebruikt bij de overval op de coffeeshop aan de Puntenburgerlaan.

 

Op maandag 1 december betraden twee onbekende mannen rond 10.30 uur de coffeeshop en bedreigden zij de aanwezigen met een wapen. Zij maakten een geldbedrag buit en verdwenen op een scooter in richting van de Amsterdamseweg. Ondanks de inzet van een politiehelikopter leidde dat niet tot het aantreffen van de mannen of de gebruikte scooter.

 

Rechercheonderzoek

Na de overval hield de politie een buurtonderzoek en stelde de forensische opsporing een onderzoek in naar eventuele achtergelaten sporen. Aansluitend werd de media ingezet om mogelijke getuigen te vinden. Dit leidde tot een aantal bruikbare tips en aanvullende informatie. Op basis hiervan werd een onderzoek in de woning en de schuur ingesteld. Naast de mogelijke vluchtscooter troffen de rechercheurs meerdere goederen in de woning aan die mogelijk in relatie kunnen worden gebracht met de overval.

 

Opsporingsprogramma Bureau Hengeveld

Op woensdag 17 december zal het opsporingsprogramma van Bureau Hengeveld nogmaals aandacht aan deze zaak besteden. De politie zet het onderzoek naar de verdachten onverminderd voort.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.