Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) do 18 december 2014, 15:22

Auto’s total loss na aanrijding Nijverheidsweg-Noord

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:08 uur

AMERSFOORT (AS Media) – Donderdagmiddag 18 december omstreeks 12.00 uur is er een ongeluk gebeurd op de Nijverheidsweg-Noord in Amersfoort.

Twee automobilisten zijn met elkaar in botsing gekomen. De bestuurster van een Daihatsu reed op de Nijverheidsweg-Noord op het moment dat een man in een Opel uit een uitrit kwam. Hij heeft hierbij de vrouw in de Daihatsu over het hoofd gezien met een behoorlijke aanrijding tot gevolg.

De vrouw uit de Daihatsu klaagde over haar nek, de man uit de Opel is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Beide auto’s zijn total loss en zullen opgehaald worden door een berger.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.