Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 23 december 2014, 10:29

Verwarde man loopt naakt na vernielen ruit woning

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:08 uur

AMERSFOORT – Op maandag 22 december is een man een woning binnen gegaan nadat hij een ruit had ingeslagen. Later liep hij naakt over straat.

 

De politie kreeg melding van een vernielde ruit bij een woning aan de Bloemendaalsestraat. Een man zou de ruit hebben ingeslagen en liep nog door de straat. Ter plaatse troffen agenten een 37-jarige man uit Amersfoort aan. Hij droeg geen kleren en had enkele schrammen. Een getuige had gezien dat de man een ruit insloeg bij een woning, terwijl hij zijn kleren nog aanhad. Vervolgens ging de man de woning in en kwam kort daarna naakt naar buiten. Na onderzoek bleek kleding in de hal van de woning te liggen. De bewoners waren niet thuis. Er is niet bekend of er spullen missen. De man bleek verward en de politie nam hem mee naar het bureau waar de zaak verder werd afgehandeld.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.