Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) do 08 januari 2015, 10:53

Honden met vuurwerk bekogeld, vrouw gewond

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

AMERSFOORT – Zaterdag 3 januari raakte een vrouw op het Jan van Riebeeckpad gewond nadat drie jongens vuurwerk naar haar honden gooiden. De politie zoekt getuigen.

 

Rond 10.30 uur liep een 47-jarige vrouw uit Amersfoort met haar twee honden op het Jan van Riebeeckpad. Ter hoogte van het zwembad kwamen er drie jongens aanfietsen en een van de jongens gooide vuurwerk naar de honden. De vrouw wilde het vuurwerk wegschoppen, maar dat lukte niet. Vervolgens pakte ze het met haar hand, maar op dat moment ontplofte het vuurwerk. De vrouw raakte hierbij gewond aan haar hand en oog. De jongens gingen er direct op de fiets vandoor.

 

Signalement

Het gaat om drie lichtgetinte jongens, twee van ongeveer 15 jaar oud en een jongen is ongeveer 13 jaar oud. Ze droegen allen een zwarte jas en twee hadden een bontkraag. Ze waren met twee fietsen.

 

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie in Amersfoort via 0900-8844. Anoniem reageren, kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.