Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) za 10 januari 2015, 21:19

Stomdronken automobilist richt ravage aan op Laakboulevard

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:09 uur

AMERSFOORT (AS Media) – Een stomdronken automobilist heeft zaterdagavond een ravage aangricht op de Laakboulevard in Amersfoort.

 

Rond 18.30 uur werd de politie gebeld door meerdere bewoners van de Laakboulevard. Ter plaatse trof de politie een stomdronken bestuurder aan. De bestuurder was de controle over het stuur verloren en schoot over de middenberm waar hij enkele bomen raakte. Vervolgens reed de man door en kwam met zijn bestelbus tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

Omstanders hebben de man aan de praat gehouden tot de politie ter plaatse was, ze hebben de man meegenomen naar het politiebureau. Hier zal gekeken worden hoeveel de bestuurder heeft gedronken, ook zal hij zijn roes op het bureau moeten uitslapen.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.