Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) za 10 januari 2015, 21:33

Onbekende vrouw ernstig gewond bij aanrijding Bussum

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

BUSSUM – Een nog onbekende vrouw op een fiets liep zaterdag 10 januari op de kruising Kromme Englaan/Albrechtlaan en de Generaal de la Reijlaan zeer ernstig hoofdletsel op. De vrouw is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis en daar buiten bewustzijn opgenomen op de afdeling high-care.

 

Rond 17.30 uur fietste de vrouw bovengenoemde kruising op en werd geschept door een personenauto bestuurd door een 42-jarige man uit Amersfoort. De vrouw bleek niets bij zich te hebben, waaruit haar identiteit kon worden vastgesteld. De politie hoopt aan de hand van getuigen meer te weten te komen over de toedracht van het ongeval. Zij kunnen bellen naar de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

 

Update
De identiteit van de vrouw is bekend. Het gaat om een 58-jarige vrouw uit Bussum. De politie is bezig met het onderzoek en roept nogmaals getuigen op zich te melden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.