Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 12 januari 2015, 9:31

Bewoonster gewond bij brand appartement Udinestraat

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

AMERSFOORT – Maandagochtend 12 januari ontstond er brand in een woning aan de Undinestraat. Een 93-jarige bewoonster raakte gewond.

 

Rond 08.15 uur kwam de melding van de brand. Toegesnelde hulpdiensten troffen op de galerij de bewoonster aan. Ze was even daarvoor uit de woning gehaald door twee getuigen. De vrouw was slecht aanspreekbaar en werd met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Een van de getuigen die het slachtoffer had geholpen, had rook ingeademd en werd ook naar een ziekenhuis gebracht. Een politieagent werd ter plaatse behandeld voor het inademen van rook.

 

Drie naastgelegen woningen werden ontruimd. De brandweer bluste de brand. Specialisten van Forensische Opsporing hebben vandaag onderzoek gedaan in de woning. Uit dit onderzoek bleek dat de brand een technische oorzaak heeft. Het 93-jarige slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis, haar gezondheidstoestand is als zorggwekkend te omschrijven.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.