Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 13 januari 2015, 9:19

Gewonde bij botsing Rondweg Oost

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

AMERSFOORT (AS Media) – Twee auto’s zijn dinsdagmorgen met elkaar in botsing gekomen op de Rondweg Oost ter hoogte van de Laan naar Emiclaer.

Het ongeval vond plaats omstreeks 08:30 uur. De bestuurder van de rode auto remde ruim op tijd voor het stoplicht, de groene auto die hier achter reed zag dit te laat en moest vol in de remmen. Toen hij dit deed raakte hij in een slip waarna hij de rode auto rechtsachter ramde en zelf met de flank vol tegen een lantaarnpaal kwam.

De bestuurder van de groene auto heeft een hoofdwond opgelopen bij het ongeval, eventuele andere verwondingen moeten verder onderzocht worden. De ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer ter plaatse behandeld en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

Het verkeer ondervond veel last door het ongeval omdat 1 rijbaan tijdelijk afgesloten was.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.