Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 13 januari 2015, 16:36

Man bekend steekpartij bij beroving

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:09 uur

AMERSFOORT – Op de Morielje raakte in de nacht van oud op nieuw een 25-jarige man uit Amersfoort gewond bij een beroving. Een 19-jarige vrouw en een 21-jarige man werden even later op basis van het signalement bij de Kraailandhof aangetroffen door agenten en aangehouden. De verdachten zijn gehoord. De 21-jarige man heeft een bekennende verklaring afgelegd.

 

Gewonde man

Om 05.55 uur kreeg de politie de melding dat er een gewonde man op straat zat in de wijk Kattenbroek. Hij bleek een hoofd- en beenwond te hebben. Het slachtoffer verklaarde dat hij was geslagen en/of met met een mes was gestoken en vervolgens van zijn fiets was beroofd. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht en mocht na behandeling het ziekenhuis weer verlaten. De verdachten werden door de politie korte tijd later aangetroffen in Hoogland. De fiets werd niet meer teruggevonden.

 

Voorgeleiding

De verdachten zitten vast in verband het onderzoek. Op donderdag 15 januari worden beiden voorgeleid bij de rechtbank in Utrecht.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.