Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) do 15 januari 2015, 16:18

Fietsster bewusteloos na aanrijding, scooterrijder rijdt door

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

AMERSFOORT – Donderdagochtend 15 januari heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Paladijnenweg tussen een scooterrijder en een fietsster. Hierbij is de fietsster gewond geraakt, de scooterrijder is na het ongeval doorgereden. De politie is op zoek naar getuigen.

 

Vanochtend fietste het slachtoffer (een 17-jarig meisje uit Amersfoort) rond 08.15 uur vanuit het Schothorsterplein in de richting van De Koppel. Een scooterrijder die de rotonde op wilde rijden, verleende mogelijk geen voorrang aan de fietsster. Het slachtoffer kwam hierdoor ten val en verloor haar bewustzijn. Zij werd daarna geholpen door omstanders. Na een medisch consult bleek zij een zware hersenschudding te hebben opgelopen.

 

De scooterrijder is na het ongeval doorgereden. De politie is op zoek naar de bestuurder. De persoon reed op een scooter met een windscherm. Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over dit incident, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Utrecht via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.