Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 19 januari 2015, 11:04

Amersfoortse ziet haar gestolen fiets op verkoopsite

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:09 uur

AMERSFOORT – De politie heeft op zondag 18 januari een 38-jarige Amersfoorter aangehouden op verdenking van heling van een fiets.

 

Doorverkocht
Kort daarvoor meldde een 36-jarige vrouw uit Amersfoort zich bij het politiebureau. Zij verklaarde dat haar fiets enkele dagen daarvoor was gestolen nabij station Vathorst. Nu had zij haar fiets opeens te koop zien staan op een in- en verkoopwebsite. Toen zij een koopafspraak met de 38-jarige verdachte wilde maken, bleek hij de fiets net te hebben doorverkocht.

 

Bekennen
De politie besloot vervolgens bij de verdachte poolshoogte te nemen. De fiets bleek inderdaad al verkocht en meegenomen door de koper. Hij legde een bekennende verklaring af en droeg het verkoopsbedrag over aan de agenten. De verdachte zit vast voor aanvullend verhoor en onderzoek.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.