Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 26 januari 2015, 12:06

Verwarde man gooit huisraad uit woning Graaf Janlaan

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

AMERSFOORT – Zondagavond 25 januari rond 22.00 uur is een 49-jarige man uit Amersfoort aangehouden in een woning aan de Graaf Janlaan.

 

Die avond kwamen er meldingen binnen dat een man zijn huisraad uit het raam van zijn woning aan het gooien was. Agenten die ter plaatse kwamen, zagen diverse goederen op straat liggen bij een flat. Ook zagen ze dat er een ruit verbroken was en er glas op de grond lag. Agenten probeerden contact te krijgen met de verwarde man, maar die liet hen niet binnen. Agenten drongen vervolgens de woning binnen en konden de man, die verwondingen had aan zijn hoofd en voeten, aan houden. In de woning werd een gaslucht geroken, waarna direct werd besloten om de naastgelegen woningen te ontruimen. Na het ventileren van de woning door de brandweer, konden de omwonenden weer terug naar huis.

 

Na onderzoek bleek dat de man zijn gasfornuis had losgetrokken waarmee de gasleiding open kwam te staan. De verdachte is aangehouden en overgedragen aan de crisisdienst van de GGD.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.