Redactie 112 0 reactie(s) di 27 januari 2015, 9:41

Amersfoorter heeft verdovende middelen in huis

Laatste update: 1 jaar geleden

AMERSFOORT – De politie heeft op vrijdagavond 23 januari een 23-jarige Amersfoorter aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. De verdachte kwam bij de politie in beeld na diverse tips.

 

Zoeking

Daarop startte de politie met een gericht onderzoek op de verdachte 23-jarige Amersfoorter. Op basis hiervan heeft de politie op 23 januari een zoeking in de woning van de Amersfoorter gehouden. Hier werden 150 gram cocaïne, 75 gram heroïne en 500 gram ketamine in handelshoeveelheden aangetroffen. Verder vond de politie handelaarsmaterialen zoals weegschaaltjes, verpakkingszakjes, mobiele telefoons en cash geld. Dit alles is in beslag genomen voor nader onderzoek.

 

Voorgeleid

De verdachte is op maandag 26 januari voorgeleid bij de rechtbank in Utrecht. Daar is besloten dat hij in ieder geval de komende 14 dagen blijft vastzitten in verband met het onderzoek. De politie sluit daarbij meerdere aanhoudingen niet uit.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.