Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 27 januari 2015, 13:22

Man zomaar in gezicht geslagen op Centraal station

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

AMERSFOORT – De politie zoekt getuigen van een mishandeling van een 18-jarige man op zaterdag 17 januari 2015, om ongeveer 18:05 uur, op station Amersfoort Centraal.

 

Het slachtoffer bevond zich op het perron van spoor 1, waar de trein richting Zwolle vertrekt. Plotseling werd het slachtoffer bij zijn jas vastgepakt. Hij draaide zich om en zag vervolgens twee mannen voor zich staan. Één van de mannen hield het slachtoffer vast waarna de andere man hem uit het niets in het gezicht begon te slaan. Tijdens de mishandeling zag het slachtoffer dat er een derde persoon bij kwam staan. Uiteindelijk wist het slachtoffer zich los te rukken en in de trein naar Zwolle te stappen. Hij liep verwondingen op in zijn hals en gezicht en moest zich onder doktersbehandeling laten stellen.

 

Uw tip!

De politie is op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest van deze mishandeling. Mensen die rond 18:00 uur, die zaterdag 17 januari zich op het perron van spoor 1 bevonden en meer kunnen vertellen over de daders, worden verzocht contact op te nemen met de recherche via 0900-8844. Belt u liever anoniem? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.