Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 28 januari 2015, 10:16

Plofkraak op geldautomaat ING De Beurs

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

AMERSFOORT – In de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 januari vond een plofkraak plaats bij een geldautomaat in winkelcentrum Emiclaer. De daders zijn gevlucht.

 

Rond 4.30 uur meldde een getuige dat een plofkraak was gepleegd bij een geldautomaat op De Beurs. Twee verdachten waren er op een rode scooter vandoor. Agenten gingen direct ter plaatse en keken uit naar de verdachten, maar kwamen geen scooter tegen. De geldautomaat en het bankgebouw raakten zwaar beschadigd. Er lag geld op straat rondom de geldautomaat en de daders hebben een geldbedrag buitgemaakt. De recherche heeft een onderzoek ingesteld.

 

Iets gezien?

Heeft u iets gezien afgelopen nacht dat kan helpen bij het oplossen van deze zaak? Belt u dan met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.