Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 28 januari 2015, 15:13

Gewonde bij woningoverval Mauritslaan

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

AMERSFOORT – In de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 januari is een man slachtoffer geworden van een overval aan de Mauritslaan, waarbij hij gewond raakte.

 

Rond 02.00 uur wilde het slachtoffer de deur open doen voor een bekende, toen hij zag dat er ook nog een onbekende man bij was. Deze man sprayde hem meteen met een bijtende stof in het gezicht en stak hem in zijn linker bovenarm. De man was op zoek naar een kluis. Het tweetal ging er uiteindelijk vandoor met een nog onbekende buit.

 

Aanhouding

Even later zagen agenten op de Stichtse Rotonde een auto rijden die vermoedelijk van een van de daders was. De bestuurder zette de auto in de berm en ging er te voet vandoor richting de buitenring. In de auto trof de politie een 32-jarige vrouw uit Enschede aan, die voldeed aan het opgegeven signalement van een van de daders. De bestuurder is niet meer aangetroffen. De politie is naar hem op zoek.

 

Signalement

  • man
  • zwart haar
  • rond de 1.70 m lang
  • vermoedelijk droeg hij een lichtbruine broek en een zwarte jas

 

Bent u getuige geweest van de overval of heeft u rond dit tijdstip iets gezien aan de Mauritslaan of in de buurt van de Stichtse Rotonde of de buitenring? Neemt u dan contact op met de recherche in Amersfoort via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.