Logo 112Amersfoort

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 29 januari 2015, 15:58

Werkzaamheden Valleilijn; bus in plaats van trein

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:09 uur

BARNEVELD – In verband met werkzaamheden rijden er op zaterdag 31 januari en zondag 1 februari 2015 op de Valleilijn geen treinen; Connexxion vervoert de reizigers dan per bus. Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd.

 

Ook in de nacht van zaterdag 7 februari op zondag 8 februari 2015 rijden er geen treinen. Van Amersfoort naar Ede-Wageningen rijden alle treinen nog volgens dienstregeling. De treinen Ede-Wageningen vertrek 0.55 uur, 1.25 uur en 1.55 uur naar Amersfoort rijden niet; Connexxion vervoert de reizigers dan per bus. Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd.

 

Station Barneveld Zuid

Maandag 2 februari 2015 wordt het station Barneveld Zuid officieel geopend. U kunt dan met de Valleilijn reizen via Barneveld Zuid, maar u bent ook welkom om kennis te komen maken met het nieuwe station. De officiële opening is om 08.00 uur. Tussen 08.00 en 16.00 uur staat er voor u een kopje koffie klaar met een kleine versnapering. De medewerkers van Ons Bedrijf Barneveld helpen u op weg en gaan graag met u in gesprek hoe zij u verder van dienst kunnen zijn op dit nieuwe station.

 

U kunt uw auto parkeren bij station Barneveld Zuid, maar ook fietsers kunnen hun fiets kwijt in de uitgebreide fietsenstalling. De toezichthouders van RuiterWerkt houden de fietsenstallingen op orde; net zoals op de stations Barneveld Noord en Barneveld Centrum.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.