Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) za 31 januari 2015, 13:18

Burgemeester laat horeca sluiten na drugshandel

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

AMERSFOORT – Op vrijdagavond 30 januari heeft de politie een zoeking gedaan en aanhoudingen verricht in een horecagelegenheid aan de Noordewierweg. De burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius, heeft daarop het pand per direct laten sluiten.

 

Tips

De politie startte een onderzoek op basis van tips dat in deze horecagelegenheid sprake zou zijn van handel in verdovende middelen. Tijdens de doorzoeking werden 12 aanwezigen gecontroleerd en gefouilleerd. Eén 31-jarige Amersfoorter werd aangehouden voor bezit van verdovende middelen. Bij twee 18-jarige mannen uit Amersfoort werden handelshoeveelheden verdovende middelen, contant geld en telefoons aangetroffen en in beslag genomen. Zij werden aangehouden op verdenking van handel in drugs.

 

Onderzoek voortgezet

De verdovende middelen worden op samenstelling en exacte hoeveelheden nader onderzocht. De verdachten zitten vast voor onderzoek en verhoor.

 

Gesloten

Op grond van het onderzoek en de aangetroffen drugs besloot de Burgemeester van Amersfoort om de horecagelegenheid te sluiten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.