Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 02 februari 2015, 15:22

Politie zoekt getuigen plofkraak Emiclaer

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:09 uur

AMERSFOORT – In de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 januari 2015 vindt een plofkraak plaats bij een geldautomaat in winkelcentrum Emiclaer. De geldautomaat en het bankgebouw raken zwaar beschadigd. Er ligt geld op straat rondom de automaat. Daders hebben een geldbedrag buitgemaakt en zijn gevlucht. De politie zoekt de nog onbekende verdachten en het buitgemaakte geld.

 

Rond 04.30 uur meldt een getuige dat een plofkraak is gepleegd bij een geldautomaat op De Beurs. Twee verdachten zijn er op een rode scooter vandoor. Agenten gaan er direct op af en zoeken de verdachten. Maar ze kunnen ze niet vinden. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

 

Vragen

Heeft u iets gezien of weet u iets dat de politie misschien kan helpen bij het oplossen van deze zaak? Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam niet wilt zeggen, bel dan gratis Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=hDNkVQNPNn8

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.