Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 02 februari 2015, 22:25

Fikse aanrijding met gewonde na voorrangsfout

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

AMERSFOORT – na een voorrangsfout is een automobilist gewond geraakt

 

Op maandag 2 februari 2015 omstreeks 17.45 uur voltrok zich in de Amersfoortse industriewijk “de Isselt” een fikse aanrijding tussen een bestelbus en een personenauto. De bestelbus van een nationale postbezorger werd bestuurd door een 21-jarige man uit Leusden. Hij kwam vanuit de Argonweg en wilde linksaf slaan de Nijverheidsweg-Noord op. Volgens de verklaring van de bestuurder werd zijn zicht belemmerd door de bebouwing en de laagstaande zon waardoor zijn zicht beperkt werd. Hij zag daarom de bestuurder van een blauwe Citroen over het hoofd en het gevolg was een fikse aanrijding. De bestuurder van de bstelbus mankeerde niets, maar de man in de Citroen had dusdanige klachten dat besloten werd tot alle voorzorg. Daarom werd de auto door de brandweer met behulp van blokken gestabiliseerd en is het dak van de auto geknipt. Daarna kon de man voorzichtig op een wervelplank worden gelegd en is hij daarna met een spoedrit naar het ziekenhuis vervoerd. De man had in ieder geval nekklachten. In hoeverre hij verder gewond is geraakt is niet bekend. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) heeft onderzoek gedaan naar de toedracht.

 

Marinus Kers©

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.