Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 03 februari 2015, 11:52

Vrouw mishandeld en beroofd Cartierstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

AMERSFOORT – Op maandag 2 februari werd een vrouw mishandeld en beroofd door drie jongens op de Cartierstraat. De politie zoekt getuigen.

 

Rond 23.15 uur liep het slachtoffer met haar hond in het park tussen de Cartierstraat en de Van Randwijcklaan. Hier werd zij vanuit het niets uitgescholden door drie jongens van ongeveer 18 jaar oud. Toen de vrouw weg wilde lopen kwamen de jongens naar haar toe en schopte één van hen hard tegen haar hond. Hierna werd ook het slachtoffer met haar hoofd tegen een muur geduwd, waarbij zij een bloedneus en andere lichte verwondingen opliep. Daarna werd ze op de grond geduwd en gingen de jongens er vandoor. Toen het slachtoffer thuis aankwam merkte zij dat ze enkele pasjes miste. Voor haar verwondingen is zij ter controle naar het ziekenhuis geweest.

 

De politie doet onderzoek naar deze mishandeling en beroving en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Signalement

Het slachtoffer verklaarde dat de drie jongens er als volgt uitzagen:

  • Jongen 1: Ongeveer 18 jaar oud, ongeveer 1.70-1.75m lang, getinte huidskleur en hij droeg een pet van het merk Gucci.
  • Jongen 2: Ongeveer 18 jaar oud, ongeveer 1.70-1.75m lang, getinte huidskleur en hij droeg een donkerblauw bomberjack met een felgeel koord.
  • Jongen 3: Ongeveer 18 jaar oud, ongeveer 1.70-1.75m lang en een getinte huidskleur.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.