Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 04 februari 2015, 10:58

Duo in auto met gestolen kluis A28 Leusden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:09 uur

LEUSDEN – Op woensdagochtend werden drie mannen aangehouden. Zij hadden een kluis in de auto liggen die vermoedelijk van diefstal afkomstig is.

 

Omstreeks 04.30 uur zagen agenten van de Landelijke Eenheid een auto staan op de afrit van de Rijksweg A28 bij Leusden. De inzittenden werden gecontroleerd en hadden en vaag verhaal. De agenten besloten de auto verder te onderzoeken en naast een boor en handschoenen werd er ook nog een kluis aangetroffen. De mannen tussen de 23 en 27 jaar uit Utrecht werden direct aangehouden en ingesloten voor verhoor. De politie onderzoekt nog waar de kluis vandaan komt.

112 Leusden

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Leusden lees je in onze categorie 112 Nieuws Leusden. Alle 112 alarmeringen uit Leusden kan je live volgen via 112 meldingen Leusden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.