Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 04 februari 2015, 19:55

Tieners stelen DVD’s op het Eemplein

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:09 uur

AMERSFOORT – Vanmiddag, op woensdag 4 februari, werden rond 15:30 uur 4 jongens aangehouden in de leeftijd 14, 15 en 19 jaar terzake diefstal van een twintigtal dvd’s op het Eemplein.

 

Tijdens een burgeractie op veel voorkomende criminaliteit in het centrum kregen collega’s de groep in het vizier op het Eemplein. Één van hen kreeg eerder deze week al een ontzegging voor de bibliotheek na herhaaldelijke overlast. Ook de andere jongens uit de groep waren reeds bekend vanwege het veroorzaken van overlast en plegen van strafbare feiten. 

 

Vervolgens werd gezien dat een van de jongens een blikje frisdrank wegnam bij een kiosk. Daarop werd de jongens aangehouden en ingesloten aan het politiebureau. Het onderzoek wordt voortgezet.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.