Redactie 112 0 reactie(s) do 05 februari 2015, 11:58

Hennepkwekerijen ontmanteld op 2 locaties

Laatste update: 1 jaar geleden

AMERSFOORT – De politie heeft op woensdag 4 februari twee hennepkwekerijen ontmanteld op de Forel en de Straat van Corsica.

 

In de woning op de Forel werden in een aantal kamers meerdere kweektenten aangetroffen. De kwekerij was professioneel opgezet en was onder andere voorzien van 36 assimilatielampen. De planten, 545 stuks, werden gerooid en vernietigd. De straatwaarde van de oogstrijpe plantjes zou rond de 50.000 euro zijn geweest. Naar de eigenaar van de kwekerij wordt een onderzoek ingesteld.

 

In een woning op de Straat van Corsica werd dezelfde dag ook een kwekerij ontmanteld. In dit geval troffen de agenten 300 planten aan in een kweektent op de zolderverdieping. Bij zowel de plantage op Forel als in dit geval was er sprake van diefstal van elektriciteit. Door Stedin is in beide gevallen aangifte gedaan van deze omlegging. Tegen de bewoners van het pand wordt proces-verbaal opgemaakt. De planten werden vernietigd en de tent verwijderd.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.