Redactie 112 0 reactie(s) vr 06 februari 2015, 11:10

Amersfoorter eindigt tegen lichtmast na achtervolging

Laatste update: 1 jaar geleden

UTRECHT – In de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 februari ontstond een achtervolging toen een bestuurder die opvallend rijgedrag vertoonde, een stopteken negeerde. De man kon worden aangehouden.

 

Rond 04.00 uur zagen agenten op de Nijverheidsweg-Noord een auto rijden waarvan de bestuurder opvallende rijgedrag vertoonde. Ze wilden hem laten stoppen, echter de automobilist negeerde het stopteken en ging er met hoge snelheid vandoor. Een achtervolging werd ingezet die via Hoogland en Amersfoort Vathorst via de A1 door Hilversum heenging en vervolgens weer terug de A1 op richting Amersfoort. Onderweg probeerde de bestuurder een auto van agenten te rammen toen zij naast hem reden en de bestuurder ineens naar links ging.

 

Op de Rondweg-Oost eindigde de achtervolging toen de verdachte met zijn auto tegen een lichtmast aanreed. De bestuurder, 26 jaar uit Amersfoort, werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Hij raakte niet gewond. Vermoedelijk was hij onder invloed van verdovende middelen.

Om dit vast te kunnen stellen nam een arts bloed af voor onderzoek. De agenten hebben aangifte gedaan.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.