Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) vr 06 februari 2015, 14:38

Man verdacht van overval woning Mauritslaan

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:09 uur

AMERSFOORT – De politie heeft in Rotterdam op 6 februari een tweede verdachte aangehouden van de woningoverval, die plaatsvond in de nacht van 27 op 28 januari, op de Mauritslaan. Bij de overval raakte de bewoner gewond. Een 32-jarige vrouw uit Enschede werd kort na de overval in een auto bij de Stichtse Rotonde aangehouden. De bestuurder van deze auto werd op dat moment niet meer aangetroffen.

 

Overval

Rond 02.00 uur die nacht wilde het slachtoffer de deur open doen voor een bekende, toen hij zag dat er ook nog een onbekende man bij was. Deze man sprayde hem meteen met een bijtende stof in het gezicht en stak hem in zijn bovenarm. Het tweetal ging er uiteindelijk vandoor met een gering geldbedrag aan buit.

 

Eerste aanhouding

Even later zagen agenten op de Stichtse Rotonde een auto rijden die vermoedelijk van één van de daders was. De bestuurder zette de auto in de berm en ging er te voet vandoor richting de buitenring. In de auto trof de politie een 32-jarige vrouw uit Enschede aan, die voldeed aan het opgegeven signalement van één van de daders.

 

Vast

Op basis van onderzoek kwam de recherche op het spoor van de Rotterdammer. Beide verdachten zitten vast voor verhoor en aanvullend onderzoek.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.