Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 09 februari 2015, 10:15

Man (84) in scootmobiel bestolen van gouden armband

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:09 uur

AMERSFOORT – Op de Albert Schweitzersingel is op zaterdagmiddag 7 februari een 84-jarige Amersfoorter op straat bestolen van een gouden armband.

 

Stelen

De man reed rond 17.00 uur op de parallelweg van de Albert Schweitzersingel in zijn scootmobiel, toen een donkerkleurige auto naast hem stopte. Een vrouw stapte uit en sprak de man aan. Daarbij wist ze een armband van het slachtoffer te stelen. De dievegge stapte vervolgens weer achterin de auto, die wegreed. In de auto zaten nog een mannelijke bestuurder en een oudere vrouw op de bijrijdersstoel. Het betreft een donkerkleurige auto, type sedan. Er zijn geen aanvullende signalementen van de personen bekend.

 

Snel 112 bellen

De man maakte de volgende dag melding van de diefstal, waarop agenten het slachtoffer thuis bezochten voor het noteren van de informatie. De man is meegeven dat hij gerust 112 mag bellen of zo snel mogelijk de politie te informeren bij een dergelijke gebeurtenis. Getuigen van het incident wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.