Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 09 februari 2015, 14:28

Amersfoorter rijdt in onverzekerde auto door na ongeval

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:09 uur

UTRECHT – De politie heeft zondagochtend 8 februari een 24-jarige man uit Amersfoort aangehouden, omdat hij wilde doorrijden na een aanrijding op de A12.

 

Ter hoogte van afslag Harmelen werd de 55-jarige bestuurder en zijn vrouw, uit het niets van achteren aangereden. Het voertuig kwam op de vluchtstrook bij hectometerpaal 48.0 tot stilstand. Vervolgens zag de bestuurder dat de veroorzaker van de aanrijding, met hoge snelheid zijn weg vervolgde. De bestuurder zette een achtervolging in en kreeg met behulp van een medeweggebruiker, uiteindelijk de man tot stilstand.

 

De Amersfoorter is even later door de politie aangehouden op verdenking van doorrijden na een aanrijding. Tevens bleek tijdens de controle dat de auto waar de man in reed niet was verzekerd.

112 Utrecht

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Utrecht lees je in onze categorie 112 Nieuws Utrecht. Alle 112 alarmeringen uit Utrecht kan je live volgen via 112 meldingen Utrecht.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.