Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) do 12 februari 2015, 10:51

Scootercontrole op 2 locaties; 33 bekeuringen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:09 uur

AMERSFOORT – De politie heeft woensdag 11 februari een bromfietscontrole gehouden op de Gasthuislaan en de Asch van Wijcklaan.

 

Er werden tot 14.00 uur 76 bromfietsen gecontroleerd. Bij 39 bromfietsen bleek er iets mis te zijn met het vervoermiddel of de vereiste documenten. In totaal kregen de bestuurders 33 keer een boete opgelegd voor overschrijding van de toegestane maximum snelheid, zeven bekeuringen voor het niet tonen van een rij- en/of kentekenbewijs, 5 keer voor defecten aan het vervoermiddel en 10 bekeuringen voor andere feiten.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.