Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) vr 13 februari 2015, 16:05

Man gooit voorwerp op auto vanaf viaduct Bergpas

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:09 uur

AMERSFOORT – Op de snelweg A1, vlak voor het viaduct bij de Bergpas, heeft op donderdag 5 februari een 38-jarige automobiliste uit Amersfoort een onbekend voorwerp op haar voertuig gekregen.

 

Gooien
De vrouw rijdt rond 18.45 uur vanuit de richting Amsterdam over de snelweg A1. Als ze onder het viaduct door wil rijden, ziet ze in een flits een man op het viaduct staan. Hij gooit iets naar beneden, dat op de voorruit van de auto terechtkomt. Hierdoor raakt de ruit beschadigd.

 

Signalement ontbreekt
Het slachtoffer schrikt hevig. Ondanks de klap weet zij haar kalmte te bewaren en remt bewust niet om aanrijdingen te voorkomen. Ze doet later aangifte bij de politie, maar kan geen aanvullend signalement geven.

 

Passantenonderzoek
De politie hield op donderdagavond 12 februari een passantenonderzoek bij de Bergpas, maar dit heeft geen aanvullende informatie opgeleverd. Rond het tijdstip van het incident is het druk op de Bergpas en de snelweg A1. Mogelijk hebben getuigen de man of het incident gezien of meer informatie over de verdachte. Zij kunnen hiervoor contact opnemen met de recherche in Amersfoort via tel. 0900-8844 of anoniem via tel. 0800-7000.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.