Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 16 februari 2015, 11:45

Amersfoorter handelt in drugs in zijn woning Isseltseveld

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:09 uur

AMERSFOORT – De politie heeft op woensdag 11 februari een 24-jarige Amersfoorter op de Groningerstraat aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen.

 

Op basis van tips startte de politie een onderzoek naar de handel en wandel van de verdachte. De man zou op straat en vanuit een woning op het Isseltseveld handelen in drugs.

 

Drugshond

In de woning en een voertuig van de verdachte werd dezelfde avond een zoeking gehouden met behulp van de drugshond. Hierbij werd 11 gram cocaïne, 160 pillen amfetamine en hennepresten in beslag genomen.Verder vond de politie handelaarmaterialen zoals weegschalen, verpakkingsmateriaal, mobiele telefoons en contant geld. Dit alles is in beslag genomen voor nader onderzoek.

 

Vast

De verdachte is op vrijdag 13 februari voorgeleid bij de rechtbank in Utrecht. Hij blijft vastzitten in verband met het onderzoek.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.