Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 16 februari 2015, 15:01

Duo steelt fiets uit schuur Walter Gropiuserf

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:09 uur

AMERSFOORT – Zondagavond 15 februari heeft de politie twee verdachten aangehouden op verdenking van diefstal van een fiets.

 

Rond 21.00 uur kreeg de politie een melding dat twee personen in een tuin aan de Palladiostraat stonden, die daar niet hoorden. De ter plaatse gekomen agenten troffen aan de Albert Schweitsersingel twee mannen aan die voldeden aan het signalement. Ze hadden een fiets bij zich, waarvan ze niet konden verklaren hoe ze er aan kwamen. Na onderzoek bleek de fiets gestolen uit een schuur aan het Walter Gropiuserf. De mannen, 33 en 34 jaar uit Amersfoort, zijn aangehouden en overgebracht naar het bureau.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.