Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) do 19 februari 2015, 14:54

Sieraden gestolen bij woninginbraak Woudenberg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:10 uur

WOUDENBERG – Op zaterdag 14 februari kreeg de politie melding van een inbraak op De Steen. Na politieonderzoek kon op donderdag 18 februari een 18-jarige man uit Woudenberg worden aangehouden op verdenking van het plegen van deze inbraak.

 

Bij de inbraak, die vermoedelijk tussen 11 en 14 februari werd gepleegd, waren twee opvallende sieraden weggenomen. Buurtonderzoek was helaas zonder resultaat maar het woninginbrakenteam deed verder onderzoek naar deze inbraak in de regio Oost-Utrecht.

 

Aanhouding

De verdachte kwam in beeld toen agenten het opkoopregister van een tweede handswinkel controleerden. De 18-jarige man bleek de buit gemaakte sieraden te hebben ingeleverd. De eigenaar van de sieraden herkende de sieraden en zodoende kon de man worden aangehouden op verdenking van inbraak en heling. De man zit vast voor nader onderzoek en verhoor.

112 Woudenberg

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Woudenberg lees je in onze categorie 112 Nieuws Woudenberg. Alle 112 alarmeringen uit Woudenberg kan je live volgen via 112 meldingen Woudenberg.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.