Redactie 112 0 reactie(s) ma 23 februari 2015, 15:41

Bromfietser mishandeld op fietspad Soest

Laatst bijgewerkt: zondag 13:10 uur

SOEST – De politie onderzoekt een mishandeling die in de nacht van vrijdag 20 februari op zaterdag 21 januari plaatsvond op de Stadhouderslaan.

 

Een 16-jarige jongen uit Baarn reed rond 01.00 uur op zijn bromfiets over het vrijwel verlaten fietspad vanuit de gemeente Soest in de richting van de buurtgemeente Baarn. Ter hoogte van het gedenkteken “de Naald” ziet de jongen twee onbekende personen op het fietspad staan. Zij vragen hem te stoppen en beginnen vrijwel direct aan hem te trekken en te duwen. Het slachtoffer ervaart dat zij steeds agressiever worden en voelt kort daarna dat hij een klap krijgt tegen zijn hoofd.

 

Klappen en schoppen

De Baarnaar valt op straat en wordt vervolgens meerdere keren tegen zijn lichaam en hoofd geschopt. Om onduidelijke reden stoppen de beide verdachten plotseling en lopen zij weg in de richting van Soest. Het slachtoffer liep door het geweld een aantal zwellingen en kneuzingen op.

 

Wie weet meer?

Van één de verdachten is het navolgende signalement bekend:

  • Blanke jongen, lengte 1.85 meter, normaal postuur, droeg een zwart jack en had een kortgeknipt donkerblond kapsel.

 

De politie verzoekt getuigen en/of personen die meer weten van deze mishandeling contact op te nemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.