Redactie 112 0 reactie(s) di 24 februari 2015, 11:01

Op pad met inbrekersgereedschap en gestolen autoradio’s

Laatst bijgewerkt: zondag 13:10 uur

LEUSDEN – Twee jongemannen van 17 en 18 jaar uit Utrecht zijn dinsdag 24 februari aangehouden op verdenking van heling/inbraak. In de auto waar het tweetal inzat, werden drie mogelijk gestolen autoradio’s en inbraakgereedschap aangetroffen. De Utrechters zijn ingesloten voor onderzoek en verhoor.

 

Surveillerende agenten zagen rond 04.40 uur de twee in een auto rijden en hield hen staande op de Walstro. De eigenaar van de auto bleek een bekende van de politie. Hij verklaarde dat zij waren verdwaald. Dit kwam enigszins ongeloofwaardig over, omdat zij een smartphone met navigatie bij zich hadden.

 

Auto opengebroken? Direct aangifte doen!

Daar de agenten het niet vertrouwden, keken zij verder in de auto. Zij zagen dat in de auto naast de bijrijdersstoel een autoradio met een losse slede liggen en inbrekersgereedschap. Hierop werd het tweetal aangehouden en de auto werd voor nader onderzoek afgesleept naar het bureau. In de directe omgeving werden geen opengebroken auto’s aangetroffen. Bent u slachtoffer geworden van een inbraak in uw auto, neem dan direct telefonisch kontakt op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 om dit te melden en aangifte te doen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.