Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) wo 25 februari 2015, 17:44

Twintig verdachten opgepakt bij illegaal pokertoernooi

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:10 uur

AMERSFOORT – Dinsdagnacht 25 februari deed de politie een inval in een pand aan de Kryptonweg. De politie kreeg een tip dat op deze locatie in harddrugs zou worden gehandeld.

Eenmaal in het gebouw troffen agenten twintig personen aan die zich bezighielden met illegaal pokeren. Bij de zoeking werd naast een hoeveelheid drugs ook geld aangetroffen en goederen die in relatie staan tot het illegaal pokeren.

 

Onderzoek

Alle verdachten zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij handel in verboden verdovende middelen. Daarnaast wordt onderzocht in hoeverre de verdachten een rol hebben gespeeld bij het overtreden van de Wet op Kansspelen. Het merendeel van de verdachten is afkomstig uit Amersfoort. De recherche van Amersfoort heeft deze zaak in onderzoek.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.