Redactie 112 0 reactie(s) do 26 februari 2015, 10:50

Eigenaren gestolen sieraden gezocht

Laatste update: 1 jaar geleden

SieradenWOUDENBERG – In verband met een onderzoek naar woninginbraken is de politie op zoek naar de eigenaren van sieraden die bij een opkoper zijn ingeleverd.

 

Op 24 oktober vorig jaar biedt een man meerdere sieraden te koop aan bij een opkoper van gouden en zilveren sieraden. Bij onderzoek door de politie blijkt de aanbieder een actieve inbreker te zijn. De man, een 18-jarige inwoner van Woudenberg, is inmiddels aangehouden maar de aangeboden sieraden zijn tot op heden niet te herleiden naar een gepleegde woninginbraak of woninginbraken. Gezien het werkgebied van de inbreker is het sterke vermoeden dat de sieraden vlak voor 24 oktober bij een woninginbraak ergens in de provincie Utrecht zijn gestolen. Inmiddels heeft de recherche het vermoeden dat dit in de gemeente Leusden en/of Woudenberg kan zijn geweest.

 

Wie herkent de sieraden?

De politie heeft nu specifiek aan benadeelde inwoners van Leusden en Woudenberg de navolgende vragen : Wie herkent de getoonde sieraden? Het betreft onder andere een gouden collier, twee gouden ringen, een gouden broche en, het meest opvallend, een zilveren ketting met daaraan een zilveren naamplaatje met de naam ‘Jan Willem’.

 

Melden

Mocht u de sieraden herkennen en/of vermoeden dat u één van de slachtoffers bent, dan wordt u verzocht contact op te nemen met het woninginbrakenteam van de politie in het district Oost-Utrecht via het telefoonnummer 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.