Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) zo 01 maart 2015, 10:46

Mislukte straatroof op het Lieve Vrouwenkerkhof

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:10 uur

AMERSFOORT – Zaterdagnacht rond 04.00 uur is een inwoner van Amersfoort bijna beroofd van zijn mobiel.

 

De man liep op het Lieve Vrouwenkerkhof ter hoogte van de Lange Jan toe hij vier, nog onbekende personen, zag staan. Er ontstond een gesprek en nog voordat het slachtoffer dit in de gaten had werd hij potseling bij zijn nek gegrepen en gedwongen zijn gsm af te geven. Door zijn tegenwoordigheid van geest wist de man zich los te rukken en heel hard ‘Politie!’ te roepen. Hierop sprintten de verdachten weg in onbekende richting. Het slachtoffer liep twee agenten tegen het lijf en deed zijn relaas. Vervolgens is er zoekslag gemaakt in de directe omgeving maar dit leverde helaas geen resultaat op. Mochten andere mensen in het centrum van Amersfoort lastig gevallen zijn door een groepje van vier jongens dan wil de politie dit graag weten. Bel hiervoor 0900-8844.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.