Redactie 112 0 reactie(s) ma 02 maart 2015, 11:51

Automobilist slaat fietser kaakbreuk bij woordenwisseling

Laatst bijgewerkt: zondag 13:10 uur

AMERSFOORT – Op zondag 1 maart raakte een man gewond bij een conflict. De politie arresteerde de verdachte maar is nog op zoek naar getuigen.

 

Rond 15.10 uur ontstond tussen twee verkeersdeelnemers een conflict op de kruising van de Leusderweg met de Kroontjesmolen. Het slachtoffer, een 25-jarige Amersfoorter, fietste de kruising over en werd bijna aangereden door een 51-jarige automobilist uit Amersfoort. Wat begon met een ruzie eindigde met een klap in het gezicht van de fietser die hierbij een kaakbreuk opliep.

 

Getuige?

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd en moet worden geopereerd. De verdachte werd direct na het incident gearresteerd en verhoord. De politie wil echter graag in contact komen met personen die getuige zijn geweest van het incident en de daaropvolgende escalatie. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Amersfoort via het telefoonnummer 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.