Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 03 maart 2015, 13:52

Amersfoorter moet onder dwang geld pinnen in Soest

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:10 uur

SOEST – Maandagavond 2 maart werd een man onder bedreiging van een steekwapen gedwongen om geld te pinnen. De recherche zoekt getuigen.

 

Rond 21.00 uur reed een 31-jarige man uit Amersfoort in zijn auto toen hij klem gereden werd. Een onbekende man bedreigde hem met een steekwapen en wilde dat het slachtoffer geld pinde bij een geldautomaat aan de Soesterbergsestraat. De Amersfoorter pinde geld waarna de verdachte er in een auto, een klein en oud model Fiat, vandoor ging. De recherche is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden.

 

Uw tip!

De verdachte is een man met een blanke huidskleur en een smal gelaat. Hij had een zwarte sjaal om, sprak goed Nederlands en heeft mogelijk een gouden tand in zijn gebit.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Amersfoort via 0900-8844. Anoniem reageren, kan via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.