Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 03 maart 2015, 17:24

Persfotograaf wordt zelf nieuws

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:10 uur

HOOGLANDERVEEN/AMERSFOORT – Een persfotograaf is zelf nieuws geworden door een aanrijding.

 

Het ongeval gebeurde in de middag van 3 maart 2015 omstreeks 16.10 uur aan de Heideweg in Hooglanderveen op de grens met Amersfoort. De fotograaf kwam terug van een melding van een spoorongeval in Hooglanderveen. Op de grens bij de nieuwbouwwijk Vathorst is hij -naar eigen zeggen- verblind geraakt door de laagstaande zon. Daardoor kwam hij op de weghelft van het tegemoetkomende verkeer waar op dat moment een Poolse chauffeur reed. Een aanrijding was het gevolg. De Microcar van de fotograaf heeft fikse schade opgelopen en de bestuurder klaagde over forse pijn in zijn nek en rug. De auto van de tegenligger mankeerde weinig. De fotograaf heeft door het ambulancepersoneel een stabiliserende nekkraag omgelegd gekregen en mocht daarna op eigen kracht uit zijn voertuig komen. Hij is voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

 

Marinus Kers©

112 Hooglanderveen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Hooglanderveen lees je in onze categorie 112 Nieuws Hooglanderveen. Alle 112 alarmeringen uit Hooglanderveen kan je live volgen via 112 meldingen Hooglanderveen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.