Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) za 07 maart 2015, 17:55

Brand in woonwagen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:10 uur

AMERSFOORT – Aan de Voorste Kreek in Amersfoort is in een woonwagen brand uitgebroken.

 

Op zaterdag 7 maart 2015 werd ‘s-middags tegen half vier gemeld dat een woonwagen op het kamp aan de Voorste Kreek in brand stond. De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse gegaan. Naar alle waarschijnlijkheid is de brand door kortsluiting ontstaan en de brandweer had moeite de brandhaard te vinden. Er kwam dikke rook uit de wagen en de brandweer heeft wanden moeten slopen om het vuur te kunnen smoren. De wagen en het interieur hebben zware schade opgelopen. De bewoonster en haar kinderen waren niet aanwezig toen de brand uitbrak.

 

Marinus Kers©

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.