Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 09 maart 2015, 14:41

Gasflessen aangetroffen bij poging plofkraak geldautomaat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:10 uur

AMERSFOORT – In de nacht van zondag 8 op maandag 9 maart is mogelijk een poging plofkraak geweest bij een geldautomaat. Agenten troffen gasflessen aan.

 

Tijdens hun surveillance zagen twee agenten een geldautomaat op de Scherbierstraat waarbij mogelijk een poging plofkraak was geweest. Naast de geldautomaat stonden gasflessen. Hierop alarmeerden zij het Team Explosieven Verkenning van de politie. Deze bekeek de gasflessen en nam ze in beslag. In verband met explosiegevaar werd de straat een tijd afgesloten. Er werden geen verdachten aangetroffen.

 

Iets gezien?

De politie verzoekt mensen die meer weten of iets verdachts hebben gezien rondom de geldautomaat in de Scherbierstraat, contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.