Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) ma 09 maart 2015, 18:38

Schoorsteenbrand in Amersfoort

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:10 uur

AMERSFOORT – Een schoorsteenbrand in een woning aan de Dollardstraat zorgde voor lichte paniek bij de bewoners.

 

Omdat de pijp behoorlijk harder was gaan roken dan je bij een openhaardvuurtje zou mogen verwachten, hebben de bewoners van een woning aan de Dollardstraat op maandagmiddag 9 maart 2015 iets over half drie de hulp van de brandweer ingeroepen. Het rookkanaal in de schoorsteen had vlam gevat. In dergelijke situaties bestaat het gevaar dat een “simpele” schoorsteenbrand zich over de rest van de woning kan uitbreiden. De brandweer was snel ter plaatse met een hoogwerker en vanaf het dak werd het vuur bestreden. Om er zeker van te zijn dat er geen brandresten achter zouden blijven heeft de brandweer de schoorsteen geveegd. De schade bleef gelukkig beperkt.

 

Marinus Kers©

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.