Logo 112Amersfoort

Redactie 112 0 reactie(s) di 10 maart 2015, 10:47

Getuigen gezocht van overval op juwelier Bunschoten

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:10 uur

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – Vrijdagmiddag 6 maart vond een overval plaats op een juwelier aan de Nieuwe Schans. De politie zoekt getuigen.

 

Rond 16.25 uur kreeg de politie een melding van een overval van een juwelier aan de Nieuwe Schans. Twee mannen bedreigden de winkelier met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en gingen er na de overval rennend met de buit van door. De mannen renden verder de Nieuwe Schans op en sloegen de eerste steeg aan hun linkerhand in. Een van de mannen was blank en de andere was wat kleiner en lichtgetint.

 

Tips?

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u iets opvallends gezien ten tijde van deze overval, of de dagen hieraan voorafgaand? Neemt u dan contact op met de recherche in Amersfoort via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Dan belt u met 0800-7000.

112 Bunschoten-Spakenburg

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Bunschoten-Spakenburg lees je in onze categorie 112 Nieuws Bunschoten-Spakenburg. Alle 112 alarmeringen uit Bunschoten-Spakenburg kan je live volgen via 112 meldingen Bunschoten-Spakenburg.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amersfoort

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amersfoort
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.